Winkelwagen

/ VPS-Infrastructuur

Alles over de zelfontwikkelde VPS-infrastructuur

Register now

/ Up to date

/ Nieuws

Lancering PerformanceVPS

Meer info
Hulp nodig?

Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

Waarom kan ik mijn STACK niet crossgraden naar 250 GB?

Wil je jouw 1.000 GB gratis STACK crossgraden naar een 250 GB betaalde STACK? Dan is het belangrijk dat alle gebruikers op de STACK samen minder dan 250 GB in gebruik nemen. Is dat niet het geval, dan is de optie 250 GB niet beschikbaar.

250-te-klein

Je hebt dan de keuze om te kiezen voor een grotere STACK, of je hebt de keuze om ruimte vrij te maken op je STACK.

Prullenbak

Ruimte vrijmaken doe je vaak het snelst door onnodige bestanden in je prullenbak te verwijderen. Weet je de inloggegevens van je STACK? Klik dan hier.

Weet je de gegevens van je STACK niet meer? Klik dan bovenin het controlepaneel op STACK. Heb je meerdere STACKs? Klik dan links in het controlepaneel op je gratis STACK. Het unieke adres van je STACK staat onder Jouw STACK-webadres.

Klik op de knop Beheren en kies voor Wachtwoord resetten. Klik op het dropdown-menu naast Gebruikersnaam en kies voor de gebruiker waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen. Vul een geheel nieuw en sterk wachtwoord in, herhaal dit wachtwoord en klik tot slot op Wachtwoord resetten.

Nu je weet wat je STACK-adres, gebruikersnaam en wachtwoord zijn is het tijd om in te loggen op de webinterface. Plak daarvoor je STACK-adres in de adresbalk van je browser en druk op enter. Log vervolgens in je de gebruikersnaam die je eerder hebt gevonden en het wachtwoord dat je hebt ingesteld.
    Je vindt de prullenbak door bovenin op Prullenbak of Trash Bin te klikken. Vink de items aan die je wilt verwijderen en klik rechts op Verwijder permanent.

prullenbak-menu

Gebruikers

Heb je meerdere gebruikers aangemaakt op je STACK? Dan bestaat de kans dat sommige van deze gebruikers inmiddels niet meer actief zijn. Als dat het geval is, dan maak je eenvoudig ruimte vrij door deze gebruikers te verwijderen.

Klik daarvoor rechtsboven in de webinterface op je gebruiker en kies voor Gebruikers.

webinterface-menu

Vink de gebruikers aan die je wilt verwijderen en klik rechts op Verwijderen om de ruimte vrij te maken.

gebruikers-verwijderen

In dit artikel hebben we uitgelegd welke mogelijkheden je hebt als je niet kunt crossgraden naar een 250 GB STACK.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.