Winkelwagen

/ VPS-Infrastructuur

Alles over de zelfontwikkelde VPS-infrastructuur

Register now

/ Up to date

/ Nieuws

Lancering PerformanceVPS

Meer info
Hulp nodig?

Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

Na een herstart van Windows blijft een rond draaiende boog / cirkel in het scherm staan

Wanneer je een Windows-server herstart, kan het gebeuren dat je lang een scherm ziet waar een draaiende boog met stippen te zien is zoals in het screenshot hieronder.

Dit kan twee oorzaken hebben: er worden Windows-updates geïnstalleerd, of er wordt een schijfintegriteitscontrole uitgevoerd. Dit laatste gebeurt doorgaans wanneer de server onverwachts wordt herstart (zonder graceful reboot).

Een herstart kan zeker bij een schijfintegriteitscontrole enkele uren duren voor die voltooid is, afhankelijk van het formaat van de schijf.